Officiële Documenten

Generatie 1

Belgian Member State Authority Policy for the tachograph system.

De Belgian Member State Authority pol)pdf 1,0 MB werd op 13 januari 2005 door de Europese Commissie goedgekeurd in het kader van de uitgifte van de digitale tachograafkaarten in België in uitvoering van de Verordening (EEG) n°3821/85 van 20 december 1985 betreffende het controleapparaat in het wegvervoer.

Belgian Certification Practice Statement for the tachograph system.

Dit document is beschikbaar op schriftelijke aanvraag.

Generatie 2

De nieuwe versie 1.17 van de Belgian Member State Authority Policy for the tachograph system (aangepast aan generatie 2).

De nieuwe versie van het officieel document (Belgian Member State Authority policy for the tachograph system)pdf 984,5 KB werd op 1 februari 2019 door de Europese Commissie goedgekeurd in het kader van de uitgifte van de digitale tachograafkaarten in België in uitvoering van de Verordening (EEG) 165/2014 van het europees parlement en van de raad van 4 februari 2014 betreffende tachografen in het wegvervoer.

Second Generation Digital Tachograph (Smart Tachograph) Kingdom of Belgium Member State Authority (MSA) Certificate Policy and Symmetric Key Infrastructure Policy.

Het officieel documentpdf 2,3 MB (GEN2 Certificate Policy and Symmetric Key Infrastructure Policy) werd op 1 februari 2019 door de Europese Commissie goedgekeurd in het kader van de uitgifte van de digitale tachograafkaarten in België in uitvoering van de Verordening (EEG) 165/2014 van het europees parlement en van de raad van 4 februari 2014 betreffende tachografen in het wegvervoer.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te personaliseren en statistieken vast te leggen.
Ik begrijp het Meer informatie